diumenge, 29 de juny del 2008

Dia de la Música



Sort que he deixat passar gairebé una setmana d'ençà que a Mataró es va celebrar el Dia de la Música, perquè si no n'hauria dit de molt grosses.

Va estar bé que es recordessin de les escoles de música de Mataró també per a participar-hi, però o bé s'ho plantegen d'una altra manera l'any vinent –posant una cinquantena de cadires perquè la gent pugui quedar-se a escoltar– o potser es trobaran que l'any vinent seran les escoles de música que els diran: «Apa, siau!»

I després d'això, què voleu que us digui? Doncs, que des de les quatre de la tarda fins a gairebé dos quarts de tres de la matinada –que ja és dir– vam tenir grups per donar i per vendre!

I nosaltres, que vivim a tocar del centre, vam decidir marxar cap a Vilassar de Mar, on celebraven els primers dies de festa major, i on vam poder escoltar música de debò: Amanida Folk, molt recomanable.

I, és clar, al responsable de Cultura li recomanaria que l'any vinent, quan es torni a celebrar el Dia de la Música, no marxi cap a Cretéil i que, al peu del canó, analitzi si el que programen en dies com aquests és música de debò.