dissabte, 6 de febrer del 2010

Els Amics de les Arts

Ahir vam anar a sentir en directe el grup Els Amics de les Arts. Tot i que ja tenen tres treballs al mercat, fa poc que els hem descobert, i ens agraden.


Amb un Clap ple a vessar, i després d'haver assistir al darrer concert de la temporada dels Manel, al Palau de la Música, la seva música a casa s'ha convertit en una de les més escoltades.
Si en començar amb el Super Bon Noi, la sala plena ja va començar a cantar, amb L'home que treballa fent de gos i amb Jean-Luc ells ja devien flipar.


Estem davant d'una nova generació de nova cançó, amb grups que canten amb normalitat en català, fent música bona i lletres originals. Si els voleu seguir, tenen Facebook, bloc i Twitter.
Llàstima que no van fer ni l'Armengol ni la preciosa Reykjavik. Però com que el proper 19 de febrer tornen a Mataró, a la Sala Privat, potser aleshores...

PD: Eps, i de públic vam poder veure en Guillem, el cantant dels Manel, camuflat darrera d'unes ulleres. Tímid i reservat, ballava les cançons d'Els Amics de les Arts, tal com ho acostuma a fer ell dalt de l'escenari. 

1 comentari:

núria ha dit...

Diuen que el concert del dia 19, al ser sols, podran actuar el doble de temps... esperem que llavors no es deixin cançons tan importants com Liverpool i Reykjavik!!! :)