diumenge, 8 de novembre del 2009

14a Diada Castellera de Mataró

El dia s’ha aixecat rúfol i el vent que feia de bon matí m’ha fet pensar que potser no feia el dia propici per a una bona diada castellera. Vent i fred. A la plaça, el més habitual és veure com la gent va buscant l’ombra, però avui era a l’inrevés: el poc sol que hi tocava anava molt buscat.


I els Capgrossos encaraven aquest final de temporada més animats, perquè l’actuació a Vilafranca del Penedès va ser 3 de 9 amb folre, 4 de 9 amb folre i 4 de 8 amb agulla, una actuació realment bona.

Acompanyats pels Castellers de Barcelona (camisa vermella) i els Castellers de Lleida (camisa grana), avui els Capgrossos de Mataró han tornat a brillar: torre de 8 amb folre, 3 de 9 amb folre i el 3 de 8 amb agulla, un castell inèdit de la colla.


Sento un que diu: “A qui li cal el rànquing havent fet la tripleta a la plaça de Vilafranca?”, i penso que té raó. Pugen segurs, ràpids i fan castells ben lligats, i la gent aplaudeix la seva manera de treballar.

És d’agrair que mentre els polítics es foten els plats pel cap, n’hi ha d’altres que fan pinya, s’ajuden i uneixen forces per a un objectiu comú: carregar i descarregar un castell.

Enhorabona!

1 comentari:

DooMMasteR ha dit...

Son tot un orgull per a la nostra ciutat :-)

Tant de bo la propera temporada els hi vagi tot molt bé i no tinguin els problemes que han tingut aquesta.

Salutacions!