dilluns, 1 de febrer del 2010

Ja tenim Plataforma Mataró Decideix

La capital del Maresme ja té Plataforma Mataró Decideix. Un grup de gent, fins ara Pre-plataforma, són els que han aconseguit aplegar gairebé unes quatre-centes persones al Foment Mataroní gràcies a les convocatòries via Facebook, correu electrònic o de veu.
Així, avui el que s’ha fet és la constitució de la Plataforma, però ara toca treballar de valent per aconseguir poder presentar la proposta organitzativa de la Plataforma, que es farà el proper 1 de març, tot i que el lloc i l’hora encara està per determinar.


La Mercè Colomer deixa clar que la gent que fins ara s’ha organitzat ho ha fet a títol particular, tot i que pugui pertànyer a entitats concrets, però que si alguna entitat vol sumar-se a la Plataforma serà benvinguda.
“Quan parlem d’independència, parlem de futur”, diu en Cosme Varela, i reconeix que serà una tasca que no serà senzilla, però que ho provarem. Un periodista eslovè serà el que farà el seguiment de la consulta a Mataró.
Amb les butlletes que els assistents omplíem es pot saber si la gent s’ofereix per voluntari el dia de la consulta, per només adherir-se a la Plataforma, per treballar en l’organització o per ajudar econòmicament. A partir d’aquí crearan diferents grups de treballs o de comissions.
Així, tots els divendres del mes de febrer, al Casal de les Esmandies, a les 19:00, tothom qui s’hagi adherit a la Plataforma pot participar en els plenaris, i el proper 1 de març es presentarà el pla de treball i es dirà la data de la consulta.
Serà un repte, perquè Mataró és una ciutat gran i amb un teixit molt divers, però els qui sortíem del Foment ho fèiem contents.
Som-hi!

4 comentaris:

Quim Fernàndez ha dit...

Neus, Amb el teu permís t'he manllevat una fotografia i he posat un enllaç al teu post. He arribat tard i el teu escrit m’ha ajudat a conèixer millor el que s’ha fet, però crec que quanta més gent el llegeixi millor.
Moltes gràcies,
Quim

Quim Fernàndez ha dit...

Disculpa, deixo l'enllaç al meu escrit:

http://mataroesmou.blogspot.com/2010/02/mataro-tindra-consulta-popular.html

Neus Pinart ha dit...

Em sembla molt bé, Quim, perquè com més difusió en fem, millor.

Joan Calsapeu ha dit...

Jo no vaig poder ser-hi, però compteu amb mi a partir de l'1 de març (el poquíssim temps que tinc disponible el dedico ara com ara a la consulta que farem a Llavaneres el 28 de febrer).