dilluns, 22 de novembre del 2010

Els amics dels Amics 2.0 a l'Auditori de Girona

Feia dies que teníem les entrades del concert dels Amics de les Arts ben guardades en un calaix, perquè des que els havíem sentit a la Sala Clap, de Mataró, teníem ganes de repetir. Vam ser una de les famílies previsores i, per tant, estàvem ben situats a la platea de l’Auditori de Girona. També era el primer cop que hi anàvem i, francament, quin goig d’equipament! 1.200 persones, de totes edats, esperaven impacients l’aparició a l’escenari dels Amics de les Arts.
I ells, com no podia ser d’altra manera, ho van donar tot. Energia, bona música, melodies precioses que es deixen entreveure amb les mans d’en Dani al piano, intervencions entre cançó i cançó –que, tot i que sapiguem que deuen ser repetitives, són fins i tot divertides–, esments al joc dels ‘apellidus’ que havien piulat ja la nit anterior, i projecció d’audiovisuals o videoclips en gairebé cada cançó. L’Eduard va deixar anar: ‘Ja podeu deixar d’escoltar la ràdio, que nosaltres us anirem informant del resultat: Almeria, 0 – Barça, 6’; quan un del públic contestà: ‘Set, ja en tenim set’, l’Eduard salta: ‘Ostres, això és millor que el Twitter!’
Insuperable la connexió que van fer en directe amb el seu tècnic de so Albert Cortadas, des de Bogotà, des de dalt mateix de l’escenari. Indescriptible la cara de l’Albert veient com 1.200 persones estaven guaitant-lo, esperant que comencés la frase d’una cançó. Són els Amics 2.0!
Totes, les van tocar totes les del Bed & Breakfast, i també algunes de Castafiore Cabaret! Concert amb banda i el gos, només hi faltava la Marta 2.0!
Si no fos perquè és temps de vaques magres, tornaria a comprar entrades per anar al Palau de la Música Catalana.
I el que fa més goig és que en els concerts ja ens hi trobem els amics dels Amics de les Arts!

El públic de l'Auditori de Girona


D'esquerra a dreta: en Dani Alegret i l'Eduard Costa

D'esquerra a dreta: en Joan Enric Barceló i en Ferran Piqué

L'home que treballa fent de gos...

Connectant amb l'Albert Cortadas, a Bogotà

L'Eduard Costa

En primer terme, en Dani Alegret

Tot s'acaba: els Amics de les Arts, la banda i el gos
I després, uns minuts amb el públic