diumenge, 13 de juny del 2010

Tret de sortida de @llegimipiulem, una iniciativa 2.0

Avui, que no és pas el primer dijous de mes, sinó el segon dissabte de juny, agafo el tren, a Mataró, a un quart de sis de la tarda. A cada estació que parem, puja força gent jove preparada amb senyeres i samarretes per a l’ocasió: van a la manifestació que ha convocat la Plataforma per al Dret de Decidi. Baixaré a Plaça Catalunya, perquè a dos quarts de set hem quedat amb @judithvips –mataronina també–, @lalectora i @aigua, dues xiques valencianes que pujat a la ciutat comtal per escoltar Joan Miquel Oliver al Sonar Kids. Hem quedat per fer una xocolata desfeta al carrer Petritxol, però si veig un home de bellesa prou distingida, amb cabells llargs i arracada al nas, l’esquivaré, no fos cas que sigui de Cassà de la Selva.
Dos dies més tard no em despertaré a cap hospital, sinó que serà el dia que arrencarà la tertúlia del primer llibre proposat per @llegimipiulem, el de Xocolata desfeta (exercicis d’espill), de Joan-Lluís Lluís, una iniciativa plenament 2.0.

D'esquerra a dreta, @npini, @lalectora, @aigua

I la xarxa –que no entén de fronteres– ha fet possible que, sense proposar-nos-ho, @llegimipiulem sigui fruit d'una col·laboració entre gent del País Valencià i del Principat, i que s’estrena amb un llibre l’autor del qual és de la Catalunya Nord. Algú de les Illes vol sumar-s’hi?
Impacients per veure la resposta del dia 14..., us deixem la imatge del tret de sortida.

PD: Ah, i no cal que busqueu la botiga dels paraigües al número disset, perquè no la trobareu!

4 comentaris:

Laura Santacruz ha dit...

Vam compartir un berenar ben dolç, ara també compartirem lectura. De segur que també serà ben nodridor!

Rosa Lizandra ha dit...

Enhorabona per la iniciativa. Una experiència nova que il·lusiona. És engrescador posar-se en contacte amb persones amb interessos comuns, que parlem la mateixa llengua i que procedim de diferents punts geogràfics. Fer xarxa també és fer país.

Un apunt excel·lent!

Anònim ha dit...

Ja tinc el llibre i l'he començat a llegir, em vau enganxar!

Neus Pinart ha dit...

Glòria, he vist el teu apunt al bloc! Ara només cal deixar-se endur per les pàgines, per l'aroma de #xocolata, i participar en la tertúlia al @llegimipiulem.